Om os

Hjem » Om os

Hvem er bag skærmen

Mit navn er Torsten H. Rasmussen, og jeg er indehaver af Brugtegamere.dk.

Jeg er en gut fra Jylland, som er super passioneret omkring gaming. Jeg har selvfølgelig beskæftiget mig med spil og hardware på hobbyplan fra barnsben – og nu bruger jeg min erfaring til at bygge og vejlede professionelt.

Markedet for gaming-udstyr – og især gaming stationære – er populært som aldrig før. Dette skyldes hovedsageligt det stigende fokus på e-sport, og det er igen blevet normalt, at ethvert hjem med børn har stationære computere indenfor hjemmets fire vægge.

Men det, som det færreste måske ved, er, at det ikke behøver koste en bondegård for at få en god gaming-oplevelse. Jeg har derfor prøvet at udfylde dette behov ved at tilbyde billige og kompakte løsninger for familier, som er spilinteresserede og ikke ønsker at sprænge banken.

Jeg er selv gamer, så når der skal købes computer til at spille alle de populære titler, såsom Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) og Fortnite, skal det selvfølgelig køre ordentligt og uden bøvl.

Vi tilbyder derfor gennemtestede, brugte computere med nyt grafikkort, som kan klare alle de populære titler. Alle vores maskiner undergår diverse stresstests og bliver altid grundigt set igennem inden udlevering til dig. Jeg er som sagt selv gaming-entusiast og ville aldrig udsætte mig selv eller andre for andet end en god gaming-oplevelse. Dette er prioritet nummer et, når jeg indkøber og bygger maskinen til dig.

Og skulle der mod forventning være noget, så ringer eller skriver du bare. Hånden på hjertet, så tror jeg på, at du får Danmarks måske bedste service her.

Tak for din tid, og rigtig god gaming.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Min kurv

Indkøbskurven er tom!

Fortsætte med at handle