Support og Faq

Hjem » Support og Faq

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Hvis du ønsker hjælp eller har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at sende en mail eller benytte kontaktformularen nedenfor.

Alle henvendelser besvares indenfor 2 hverdage, og oftest samme dag. Tjek også drop-down menuen til højre, hvor du kan se svar på de mest gængse henvendelser, som vores kunder har.

BrugteGamere.dk
Lægårdsvej 9
8520 Lystrup
Danmark

CVR: 39761742
Email: support@brugtegamere.dk

  FAQ - OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

  Herunder kan du få svar på nogle af de spørgsmål vi får fra vores kunder.

  Har du flere spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende os en mail eller benytte kontakt formularen til venstre.

  Vi har gratis fragt på alle vores varer, hvilket betyder, at alle vores computere bliver sendt uden omkostning for dig. Vi sender med GLS til nærmeste pakkeshop, og leveringstiden er 2-3 hverdage.

  Vi yder 12 måneders garanti på alle vores produkter.

  Hos os har du altid 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager din vare.

  Alle vores computere har Windows 10 installeret og aktiveret. Ligeledes er alle de nødvendige drivere installeret. Vi prøver for så vidt muligt at shippe computeren med de nyeste drivere, så du er klar til at spille.

  Alle vores computere er brugte. Det er som regel tidligere kontormaskiner, som nu har fået et helt nyt og hurtigere grafikkort. Vi opgraderer selvfølgelig alle de nødvendige dele, så du er klar til at game.

  Derudover gennemgår alle vores computere en omfattende stress-test, så du er sikret en god, hurtig og stabil oplevelse, når du spiller dit favoritspil.

  Når du modtager en computer fra Brugtegamere.dk, vil der altid ligge et strømkabel klar til computeren i pakken.

  Nogle af vores computere starter, ligeså snart strømkablet sluttes til. Slut derfor helst USB, skærmkabel osv. til først, inden du tænder for strømmen.

  Ved bestemte computere (f.eks. Fujitsu) kan der være en lidt høj blæserlyd ved opstart, som stopper efter et par sekunder. Det er dog helt normalt for visse modeller.

  Husk at skærmkablet skal kobles i det dedikerede grafikkort og ikke “onboard grafik”. Dette er meget vigtigt, for at opnå den bedste oplevelse. Se billedet nedenunder.

  Scroll To Top
  Close
  Close
  Close

  Min kurv

  Indkøbskurven er tom!

  Fortsætte med at handle